سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران؛ هشدار نارنجی هواشناسی برای تهرانی‌ها

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، با توجه به تداوم فعالیت سامانه بارشی تا اواخر وقت امروز، برای امشب کاهش محسوس دما و از فردا در سطح استان روند افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 10
کد خبر: ۱۷۶۱۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، با بررسی نقشه‌های هواشناسی، تصاویر ماهواره‌ای و خروجی الگوهای پیش یابی عددی و پیرو هشدار نارنجی شماره ۲۶ با تداوم فعالیت سامانه بارشی تا اواخر وقت امروز (در شب بارش پراکنده) در استان، آسمان نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعات همراه با بارش باران و وزش باد، در برخی از نقاط به ویژه مناطق شمالی استان احتمال رگبار و رعد و برق، در نقاط مستعد احتمال بارش تگرگ، در ارتفاعات بارش برف و کولاک و در بعضی ساعات پدیده مه پیش بینی می‌شود.

وضعیت کاهش دما و ادامه بارش‌ها؛ هشدار نارنجی هواشناسی برای تهرانی‌ها

برای امشب و روز شنبه همراه با کاهش ابر، در اکثر نواحی استان، وزش باد، گاهی وزش باد شدید (به ویژه روز شنبه و نواحی جنوبی و جنوب غربی) را شاهد خواهیم بود.

از یکشنبه بعد ازظهر با گذر سامانه بارشی ضعیف از شمال استان، افزایش ابر و به دنبال آن برای دوشنبه شب در ارتفاعات و روز سه شنبه در نیمه شمالی استان بارش باران (در ارتفاعات به صورت بارش برف) دور از انتظار نخواهد بود.

همچنین برای امشب کاهش محسوس دما و از فردا در سطح استان روند افزایش نسبی دما پیش بینی می شود.

از سوی دیگر با توجه به رطوبت موجود در منطقه و عدم وزش باد قابل ملاحظه طی روزهای یکشنبه و دوشنبه در نواحی شهری پرتردد در نیمه جنوبی استان در بعضی ساعات (به ویژه شب هنگام)، در صورت عدم مهار منابع و کانون‌های تولید و انتشار آلاینده، افزایش و انباشت آلاینده‌های جوی به ویژه ذرات PM۲.۵ دور از انتظار نیست.

آسمان تهران فردا (۲۰ اسفند) صاف تا کمی ابری همراه با وزش باد، با احتمال وزش باد شدید با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۸درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (۲۱ اسفند) صاف تا کمی ابری گاهی وزش باد ملایم، از بعد ازظهر افزایش ابر و در شب غبار رقیق با حداقل دمای ۱۰ و حداکثر دمای ۲۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی ۲۴ ساعت گذشته نیز، ایستگاه آبعلی با کمینه دمای ۳ درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه هواشناسی بوده است./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار